Thuis

Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Kwaliteitscontrole

Certificaat
Van goede kwaliteit 2.9MM LEIDEN Comité voor verkoop
Van goede kwaliteit 2.9MM LEIDEN Comité voor verkoop
Klantenoverzichten
Hun producten (Pantallas-leiden) en dienst zijn uitstekend. Ik bracht prachtige tijd tijdens bezoek in China door. Wij zijn niet alleen partners maar ook goede vrienden.

—— Roberto Mathieu

De LEIDENE Vertoningsschermen en de HOOFDmonitors van Eacintech zijn van Hoogte - kwaliteit. Zij zijn zeer professioneel. Wij zullen vriendschappelijk vennootschap op lange termijn houden.

—— Domenico Perri

De panelen zijn aardig. Zij zijn goede kwaliteit. Wij hebben de panelen voor gebeurtenissen gebruikt en gelukkig met resultaten geweest. LEDs heeft goed gewerkt.

—— Brian O'Shaughnessy

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Het verschil tussen bedrijven en producten is kwaliteitscontrolebeheer, Eachinled-instrumenten strikte kwaliteitsbewaking in het kopen, het ontwikkelen zich, productie, en de na-dienst, in het kopen van proces wij censureren en de mogelijkheden en de betrouwbaarheid van onze leveranciers analyseren, in het ontwikkelen van proces, wordt de proefproductie en per productie uitgevoerd alvorens in grote schaalproductie, in productieproces, IPQC, FQC en QA te gaan zal inspecteren volledig productieproces verzekerend productkwaliteit alvorens aan klanten te verschepen.  Eachinled waarborgt zijn producten en waardeert zijn reputatie van kwaliteit.

 

Het beleid van de Eachinledkwaliteitscontrole: marktgericht, instructie-geleid, en voortdurende verbetering samen met cliënten, die klanten van uitstekende producten en de eminente diensten verzekeren te voorzien.

Systeem voor kwaliteitscontrole


Eachinledsysteem voor kwaliteitscontrole: ISO9001: 2009 de kwaliteitsbeheersysteem van gidseneachin, met hoofdkenmerken hieronder:


1. De klant komt eerst

 

2. duidelijk-verklaarde procesures en instructies

 

3. Volledige participatie voor al personeel

 

4. Processen het door:sturen

 

5. Het systeem voor kwaliteitscontrole verbetert beheer

 

6. Ononderbroken Improvement7. Wederzijds voordelige verhoudingen met klanten


Kwaliteitsorganisatie


De structuur van kwaliteitscontroleorganisatie van Eachin: onder de leiding direct door voorzitter en CEO van Eachin, die door productieafdeling, technologieafdeling en kwaliteitscontroleafdeling wordt deelgenomen.


QC Afdelingen


Eachinledqc is verdeeld in vier stappen:


1. IQC (inkomende kwaliteitscontrole)
IQC wordt behoorlijk gedaan door pakhuis en technologieafdeling; Overeenkomstig vastgelegde normen en instrucitons, vóór het grote schaal kopen, en massaproduktie van geëindigd - de producten, steekproeven worden van grondstoffen strikt getest, de gebrekkige te behandelen, of belangrijke IQC door:sturen aan relatieve leveranciers van dergelijke materialen; dit alles heeft, doen ervoor zorgen dat allen aan de normen en de instructies van Eachin IQC voldoet.


2. IPQC: De Kwaliteitscontrole van het inputproces
De Production&Techafdelingen volgen strikt de verrichtingsinstructies van IPQC, die omvat: Van de „LEIDENE de instructies vertoningsproductie“, „LEIDENE vertoningsinstructies voor lijm-vult“, van de „LEIDENE de verrichtingsinstructies vertoningsassemblage“, ect. Alle productiewerknemers krijgen strikte opleiding alvorens in hun het werkposities te gaan, en het werkinstructies moeten strikt worden uitgevoerd.


3. FQC: Beëindig Kwaliteitscontrole
Eens zijn de bovengenoemde 2 processen gebeëindigd, wordt FQC in werking gesteld, zoals van de „LEIDENE de instructies vertoningstest“, „het LEIDENE vertoning verouderen testinstructies“, van „LEIDENE begeleiding vertonings de packaing verrichtingen“, ect, om goede prestaties van geëindigd te verzekeren - producten.


4. Projectinstallatie en de naverkoopdienst
De geleide Vertoningsinstallatie is strikt met de van de LEIDENE vereisten vertoningsinstallatie en de verrichtingshandboeken in overeenstemming van Eachin.Once het volledig geïnstalleerd is, maakt Eachin onderzoek van de tevredenheid van cliënten, en maakt het volgende volgen voor prestaties van geleide vertoningen.

Certificaten
 • Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd

  Standaard:EMC

 • Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd

  Standaard:ROHS

 • Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd

  Standaard:CE_LVD

 • Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd

  Standaard:FCC

Contactgegevens
Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Suki

Tel.: 008613632391442

Fax: 86-755-86307199

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)