Thuis

Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd

Bedrijfprofiel

De Opto-elektronicaco. van Shenzheneachinled, Ltd. Is de belangrijke leverancier van LEIDENE vertoningsoplossingen, wat in R&D, productie en marketing van de LEIDENE Vertoningsschermen is gespecialiseerd. Gevestigd in ons eigen industrieterrein, Eachin-LEIDENE dekking een district van meer dan 35.000 M ², van vier vloeren in één blok. Wij konden productiecapaciteit meer dan 5.000 vierkante meters per maand voor de LEIDENE vertoningen, dankzij onze goed uitgeruste automatische productielijnen, en geschoolde arbeiders verzekeren. 

Onze R&D-groep wordt gemaakt van meer dan 8% van totale werknemers en de meesten van hen zijn hogere technici, met de ervaringen van meer dan 12 jaar in het LEIDENE gebied. Zij zijn betrokken bij al hun inspanningen, van ontwerp van projecten, aan geëindigd - de prestaties van producten, waarin manier, wij de meest geschikte oplossingen en de aangepaste producten volgens de verzoeken van klanten konden verstrekken. Wij hebben ons onophoudelijk geconcentreerd op ontwikkelingen van nieuwe geleide vertoningsproducten, met more and more investering, en technische inspanningen; Met uitstekende, gekwalificeerde producten, en de eminente diensten, is Eachinled hoogst geprijst door cliënten van binnenlands en overzee.

 

Wij voeren meer dan 60 landen en districten, met meer dan 1, 000 projecten uit, zoals de V.S., Duitsland, Rusland, de Oekraïne, Spanje, Oostenrijk, Slowakije, Indonesië, Sri Lanka, Mauritius, Polen, Turkije, Cyprus, Israël, Mexico, Argentinië, Chili, Bolivië, Colombia enz. die daar worden gebouwd.

 

EACHIN is geëngageerd aan het aanbieden van de beste producten en de diensten. Wij streven altijd ernaar om vriendschappelijke verhoudingen op lange termijn met onze klanten te houden en hoge reputatie van klanten rond de wereld gewonnen. Wij boeken de hele tijd ononderbroken vooruitgang!

Hoop kunnen wij samenwerken!!

 

 

 

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Nov., de Tentoonstelling van de ervaringselectronica 2018 van Eachinled van 2018 met Alibaba in München Duitsland 

 

Juli, 2018 Eachinled krijgt het Alibaba-Goud plus Leveranciersbeoordeling 

 

Januari, LEIDENE van 2018 Bedrijf uitgevoerde vertoning aan meer dan 100 landen en gebieden, heeft filiaal in Indonesië 

 

Dec, het Bedrijf van 2017 heeft een pakhuis in Los Angeles Verenigde Staten 

 

Februari, het Bedrijfvlieg van 2017 aan Singapore, begint doordringt klanten lokale markt, bespreking face to face over het LEIDENE project.

 

Dec, het Bedrijf van 2014 werd toegekend als één van de hoogste tien HOOFDleveranciers voor Binnen en Openluchtgebeurtenis, Overleg en Reclame.

 

Juni, 2014 het Onze LEIDENE Scherm ontving de High-tech Productentoekenning van de provincie van Guangdong;

 

Februari, 2014 Eachinled lanceerde HD-stadiumvertoningen: De serie S voor huurtoepassingen en kleine picel werpen als P1.9 P2.5 P2.9 voor binnentoepassingen;

 

Augustus 2013 Eachinled gelanceerde Hoge Energy-saving MBI5035 LEIDENE die vertoning, wijd door klanten wordt genoteerd.

 

Mei 2013 Eachinled-reeksen - omhoog de Tak van Peking voor cliënten de Noord- van China om lokale service op tijd aan te bieden.


Februari 2013 Eachinled lauched gemakkelijke en snelle installable Gietende Aluminiumkabinetten, die de industrie leiden tot een nieuw tijdvak.

 

Februari, 2012 Eachin maakt regelmatig volgend-UPS voor cliënten die orden reeds plaatsten, en neemt het zorgvuldige volgen voor de geleide het schermverrichtingen en de prestaties.

 

Januari, 2012 Eachin beslist onophoudelijk te nemen „cliënt-gecentreerd, op de markt brengen-georiënteerd“ als ons geloof, om goede relaties met cliënten op lange termijn te verzekeren.

 

Breng in de war, beslist 2011 Eachin zich meer op nieuwe markten te concentreren en ontwikkelt Spaanssprekende districten.

 

Mei, 2011 Eachin ontwikkelt nieuwe markten, de districten zoals van Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia, Mexico, Miami van de V.S., ect.

 

Dec, 2011 Eachin heeft uitgevoerd naar meer dan 50 landen en districten, met meer dan 1000 projecten van geleide vertoningen.

 

Breng, de bewegingen van Eachin van 2010 aan nieuwe fabriek, met ons eigen onafhankelijk industrieterrein in de war, die een gebied van 35000m2, van vier vloeren, in één geheel blok behandelen.

 

Mei, 2010 Eachin krijgt projecten van geleide vertoningen, van meer dan 30 landen en districten.

 

Dec, 2010 Eachin heeft opbrengst over de verkopen van tot USD 20 miljoen bereikt.

 

Mei, 2009 Eachin heeft de inspectie van de derde partij, en overgegaane certificaten van Ce, EMC.

 

2009 Oct, Eachin wint grote reputaties van Polen geleid vertoningsproject voor openlucht reclame; en ontwikkelt de markten van de naburige landen en de districten.

 

Nov., 2009 Eachin-beetjes het project van geleide die vertoning, met ongeveer 120m2, voor Kerstmisceremonie wordt gebruikt van Bedrijven van TV van de Oekraïne de Nationale, heeft en het grote gevolgen in lokale districten gemaakt.

 

Sep, de Technologieco. van Shenzhen Eachin van 2008, Ltd werd gevestigd.

Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd Shenzhen Eachinled Optoelectronics Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Eachinleiden

Aantal werknemers : 200~220

Jaarlijkse omzet : 30000000-50000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit 2.9MM LEIDEN Comité voor verkoop Van goede kwaliteit 2.9MM LEIDEN Comité voor verkoop Van goede kwaliteit 2.9MM LEIDEN Comité voor verkoop Van goede kwaliteit 2.9MM LEIDEN Comité voor verkoop